Klara Hammarströms debutsingel heter

Klara Hammarströms debutsingel heter "Break Up Song". Foto: Pressbild

Klara Hammarström släpper debutsingel

"Break Up Song" inte lika sorglig som man kan tro

VELLINGE

. Det började som en dröm – och att jobba hårt för att kunna förverkliga drömmar är något som Klara Hammarström inte ryggar för. Nu tar hon steget fullt ut och släpper sin första singel.

19-åriga Klara Hammarström fortsätter att gå sin egen väg. Från elitryttare till frontperson i realityserie och nu tar hon de första stegen till en musikkarriär. I dagarna släpps hennes singel "Break Up Song" som hon själv har varit med att skriva.

– Det är så kul och spännande, det är ju det här jag har jobbat med den senaste tiden och nu blir det så kul att få dela med sig, säger Klara Hammarström.

Hon har själv skrivit texten till låten och titeln låter kanske sorgligare än vad det är.

– Det finns många låtar om krossade hjärtan, det handlar inte min låt om. Den handlar om att man lämnar något som inte funkade så bra, det är över och man kan gå vidare. Den är lite kaxig och jag vill att den ska förmedla en känsla av att man ska stå upp för sig själv och må bra. Den är poppig och somrig och ger bra energi!

Klara Hammarström har jobbat tillsammans med ett antal svenska låtskrivare och fler låtar ligger redo att släppas under det kommande året.

– Nästa låt kommer i augusti.

"Break Up Song" är skriven av Klara Hammarström, David Lindgren-Zacharias, Isa Molin och Emmanuel Gabrielsson och producerad av "Email" och går att ladda ner på de flesta streamingtjänsterna.

I sommar uppträder Klara Hammarström både på Jägersro och på Falsterbo Horse Show.

Publicerad 07 July 2019 00:00