Anders Lindsjö, huvudtränare för Vellinge IF, får förstärkning i tränaruppdraget av Marjan Antic som kommer från LB07.

Anders Lindsjö, huvudtränare för Vellinge IF, får förstärkning i tränaruppdraget av Marjan Antic som kommer från LB07. Foto: Johnny Neldeborn

Marjan Antic förstärker ledarstaben i VIF

VELLINGE.

Nu är det klart att Anders Lindsjö, huvudtränare för Vellinge IF, får förstärkning i tränaruppdraget av Marjan Antic som kommer från LB07. Duon kommer att leda seniortruppen säsongen 2020.

Av
Åsa Meierkord

Vellinge IF är glada att kunna presentera en förstärkning i ledarstaben till herrarna inför säsongen 2020 och division tre.

– Vi har under hösten jobbat med att hitta en kollega för mig att jobba med. Efter ett antal mötet och samtal klickade jag direkt med Marjan som delar min fotbollsfilosofi gällande utbildning av våra spelare, säger Anders Lindsjö i ett pressmeddelande.

I LB07 var Marjan Antic med och tog upp laget till division två under de senaste två åren.

– Jag är tacksam för förtroendet med tränaruppdrag som Vellinge IF ger mig i att leda seniortruppen ihop med Anders Lindsjö. Att utveckla spelare ligger i min filosofi utan avkall på att vilja vinna och med den fina och breda ungdomsverksamheten kombinerat med en duktig seniortrupp så finns det stora möjligheter till både utveckling och sportsliga framgångar, säger Marjan Antic.

Johnny Neldeborn, verksamhetsansvarig i Vellinge IF är mycket nöjd med rekryteringen.

– I Anders och Marjan har vi hittat ledare som kommer hjälpa oss i vår fortsatta resa och utveckling av Vellinge IF och våra fotbollsspelare på herrsidan. Båda pågarna brinner för att utveckla yngre spelare i kombination att förädla våra rutinerade spelare, säger han.

Publicerad 10 December 2019 08:35