Halör Cup är Vellinge kommuns näst största arrangemang efter Falsterbo Horse Show. Här syns killarna från Hyllie IK trilla lite boll på Players area.

Halör Cup är Vellinge kommuns näst största arrangemang efter Falsterbo Horse Show. Här syns killarna från Hyllie IK trilla lite boll på Players area. Foto: Åsa Meierkord

Halör Cup bjöd på fler möjligheter för lek i år

Premiär för "Player´s Area"

HÖLLVIKEN.

Över 1750 spelare och ledare från 160 lag intog planerna på IP med omnejd under Kristi Himmelsfärdshelgen när Halör cup gick av stapeln. I år invigdes ett helt nytt område helt där lagen antingen kunde ta igen sig, leka, eller – spela mer fotboll. Lokaltidningen var på plats.

På Höllvikens IP myllrar det av spelare, syskon, föräldrar, tränare, ledare och en massa frivilliga som ser till att allt flyter på.

I år har man satsat på ett område som har döpts till Player´s Area. Här kan lagen sätta upp sina egna tält i mån av plats. Det finns en hoppborg, pyssel och lek i ett aktivitetstält och bänkar att ta igen sig på.

Även BK Höllvikens eget A-damlag är på plats i Player’s Area under cupen för att hålla i fotbollsutmaningar. Player’s Shop med årets Halör Cup-tröjor finns också i området.

Hyllie IK var på plats på cupen med två pojklag och ett flicklag.

– Här är bra. Det har varit riktigt chill att kunna vara i ett tält när det har regnat, säger Noel Nilsvall som spelar i Hyllie IK.

Helsingborgs IF möter LB07 i cupen.

Helsingborgs IF möter LB07 i cupen. Foto: Åsa Meierkord

Fokus ligger dock på matcherna.

– Vi vann i går och i dag förlorade vi. Men jag har gjort fyra mål. Det kändes extra stort. Det var också kul att spela mot stockholmslag, säger Noel Nilsvall som spelar anfall eller högerytter.

Mamma Anette Nilsvall är också nöjd med arrangemanget.

– Det är mycket större än jag trodde, men allt funkar jättebra.

Publicerad 03 June 2019 06:00