Pedalesn Pågar ser fram emot Vellingefesten.

Pedalesn Pågar ser fram emot Vellingefesten. Foto: Pressbild

Artisterna klara för Vellingefesten

Pedalens Pågar: "Vi är extra taggade"

VELLINGE.

Nu är nästan alla artisterna klara för Vellingefesten som går av stapeln den 14-15 juni i år. Både världsvana vellingebon Anderz Wrethov liksom gamla räven Eric Bazilian från The Hooters samt favoriterna Pedalens Pågar ställer sig på scenen i gästisparken.

Festen inleds med ett musikquiz med Anders Norman mellan klockan 18-19. Klockan 22 spelar sedan dansbandet Enjoy upp till dans.

Under lördagen återkommer talangtävlingen som även anordnades förra året. Mellan klockan 13 och 14.30 finns det chans att visa upp sina färdigheter på plats.

Klockan 16.30 och 17.30 spelar Wreck of Blues och klockan 18.15 är det dags för Eric Bazilian från The Hooters som kommer att köra dom största hitsen tillsammans med Anders Norman Band.

21.30 blir det Bryan Adams tribute med Wrethov och Reckless och sedan avslutas kvällen med skånsk rock´n roll med Pedalens Pågar

– Det ska bli riktigt stort att lira på Vellingefesten igen. Mycket folk och bra drag. Vi har ju spelat mycket därnere genom åren, inte minst på Gessie Byakrog, och byggt upp en trogen och hängiven publik. Dessutom är det sommarpremiär för bandet så vi är extra taggade och kommer att ge järnet, säger Janne Knuda i Pedalens Pågar.

Publicerad 21 May 2019 08:11