Vårens filmprogram med Näsets filmstudio är igång.

Vårens filmprogram med Näsets filmstudio är igång. Foto: Plamen Peychev/Stock Adobe

Våren bjuder på både bröllop och skilsmässa

Näsets filmstudio har satt programmet

HÖLLVIKEN.

Näsets filmstudio fortsätter att visa kvalitetsfilm under våren.

Av
Åsa Meierkord

Den 25 mars visas den franska filmen "Allt för min son" Ett vardagsdrama med thrillerpuls som börjar med ett möte hos en domare, där två föräldrar kastar anklagelser mot varandra efter en skilsmässa. I centrum står parets 12-årige son. Han utnyttjas som slagträ i tvisten om vem som ska ha vårdnaden. Franskt drama från 2018

Den 6 april är det årsmöte och direkt efter det visas det amerikanska dramat "Lucky" – en andlig resa där man följer en 90-årig kedjerökande ateist och alla märkliga karaktärer som bor i hans avskilda lilla ökenstad.

Bröllopskomedin "C’est la vie" visas den 6 maj. Regissörerna har förklarat att de valde ett överklassbröllop därför att det tydligt kan visa alla klyftor i samhället. Det är en lättsam skildring av mänskliga relationer och svagheter.

Det är måndagar som gäller även för årets filmstudioträffar, förutom årsmötet, och visningarna sker på på Biohuset i Höllviken.

Filmerna visas kl 16:30 och 19:00. Anmälan kan göras på hemsidan www.nasetsfilmstudio.se eller på mejl till filmklubb@nasetsfilmstudio.se.

Publicerad 14 March 2019 11:26