Det våras för centrumföreningen

VELLINGE. Kunddagar, alla hjärtans dag arrangemang, bubbeltorsdag och mingellördag. Vellinge centrumförening har fått en ny styrelse och sjuder av ny energi.

Ombyggnaden av Lilla Torg är färdig och förnyelsen av Stora Torg står i startgroparna. En ny infart till Vellinge centrum är beslutad och campusområdet med nytt pendlingscentrum är under utformande.

Vid årsskiftet kom det också nya krafter in i Vellinge centrumförenings styrelse.

Det är med andra ord en hel del som är på gång i Vellinge centrum.

– Den nya styrelsen har en bra blandning folk och det finns energi att fortsätta göra saker för att göra centrum attraktivt. Vi måste visa våra kunder att det är trevligt och kul att handla i Vellinge och vi måste också se till att det händer roliga saker, säger Cecilia Andersson, ny styrelseledamot som även ser till att föreninges instagram och facebookflöde uppdateras oftare.

Ny ordförande är Charlotta Johansson, Min Optik och andra ledamöter är Christer Tedestål, VD Vellinge Bostäder, Sara Palo,Vellinge kommun, Janette Lundberg Larsson, Drink & Wear, Anders Eriksson,ICA Kvantum, Cecilia Andersson, ZillaF, Hanna Sars, Mäklarhuset och Jeanette Hornbeck, Blomsterkompaniet.

Planerna för våren är nästan spikade och på programmet finns bland annat påskfirande och stort valborgsfirande.

– Nästa evenemang är påskkul i Vellinge Centrum med många trevligheter och i år kommer det bli extra påskfint i centrum då Vellinge Bostäder sponsrar med påskris till alla företag i centrum som vill ha, berättar Cecilia Andersson.

Även Valborg blir ett större evenemang i år.

– Vi statsar lite extra på valborg i år, berättar Cecilia Andersson.

Det som kallades stadsfest i fjol med musik och tält kommer att få en fortsättning även i år men evenemanget har döpts om till Vellingefesten.

Publicerad 06 March 2018 00:00

Lokaltidningen Vellinges nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag