Upplagt för skrattfest i Halörhallen

Robin Paulsson en av artisterna

HÖLLVIKEN. Halörhallen står inför sitt livs förvandling när sportarenan görs om för stand-up uppträdande med några av Sveriges mest kända komiker den 8 januari.

– Halörhallen byggdes ju för att även kunna användas för andra arrangemang än idrott, så nu tänkte vi att det var dags att prova, säger Fredrik Sjöstedt, föreningsutvecklare Höllviken IBF.

Eftersom Halörhallen redan var bokad för en stor föreläsning för alla lärarna i kommunen, tänkte innebandyföreningen att det fanns tillfälle att även göra något på kvällen.

– Hallen är redan ombyggd för lärarföreläsningen på dagen med scen och skyddat golv, så då är det ju bara att fortsätta även på kvällen. Förhoppningsvis kommer man knappt att känna igen sig, det kommer både att finnas ljusrigg och annat som ger en festlig stämning, säger Fredrik Sjöstedt.

På scenen kommer stjärnkomikerna Robin Paulsson och Lena Frisk att stå och de tar även med sig några nyare förmågor från Malmö Comedy Club, MACK.

– Vi tänkte att det passade bra med stand-up med tanke på hur hallen redan är riggad, dessutom är ju Robin Paulsson och stand-up något som väldigt många gillar.

Kafeterian kommer att ha öppet och det jobbas även för att få vin- och öl rättigheter till evenemangskvällen.

Fredrik Sjöstedt hoppas att kvällen blir den första av fler arrangemang som kan locka en annan publik till hallen än de som kommer till matcherna.

– Det är ju också så att det är tufft att spela i den ligan vi spelar i, vi letar alltid efter nya vägar att hitta finansiering, säger Fredrik Sjöstedt.

Man räknar med att sälja cirka 500 biljetter som antingen kan få på kanslieteller via föreningens hemsida.

Publicerad 15 December 2017 13:45

Lokaltidningen Vellinges nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag