Åkerman från Falsterbo nya "Hollywoodfrun"

Systern till Malin Åkerman hyllar Maria Montazami

FALSTERBO/HOLLYWOOD. I höstens säsong av Svenska Hollywoodfruar får Gunilla Persson och Maria Montazami sällskap av Jennifer Åkerman som är uppvuxen i Falsterbo. 

– Jag vill inte bara vara med i tv och vara en fru, utan jag vill visa vem jag är och vad jag gör, säger Jennifer Åkerman till Aftonbladet.

Bloggare, modell, sångare och nu Hollywoodfru. Förre Let's Dance-deltagaren Jennifer Åkerman, 28, är kanske mest känd för att hon är syster till skådespelerskan Malin Åkerman.

Men nu ska det bli ändring på det, även om att delta i realityshowen inte var ett enkelt beslut.

– Första reaktionen var att jag är för ung och inte alls i samma typ av värld. Men de övertygade mig. Jag trodde att det bara skulle handla om att åka och shoppa, fixa naglarna och massa bråk. Men det var faktiskt väldigt genuint, säger hon till tidningen.

Jennifer Åkerman bodde som ung i Falsterbo och hennes mamma Vera Stevens deltog i realityserien Skåne-fruar.

Som motkrav för att delta i Hollywoodfruar krävde hon att få visa upp sin musik. Till hösten släpper hon en debutsingel. En av seriens grand ladies Maria Montazami, har hon fått ett gott intryck av.

– Hon är verkligen sådär mysig på riktigt som alla tänker. Himla gullig och välkomnande familj, säger Jennifer Åkerman till Aftonbladet.

Svenska Hollywoodfruar har premiär den 5 september på TV3.

Jennifer Åkerman.

Jennifer Åkerman.

Publicerad 10 August 2017 09:12

Lokaltidningen Vellinges nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag