Medan du höll helg...

Man skjuten vid Möllevångstorget

SKÅNE. Lokaltidningen uppdaterar dig om polisens och räddningstjänstens utryckningar i regionen under den gångna helgen.

SÖNDAG:

18.42: En man blir skjuten med flera skott utanför en restaurang vid Möllevångstorget. Mannen förs till sjukhus i en personbil. Senare meddelas att han avlidit av sina skador. Händelsen rubriceras som mord.
LÄS MER: Unga man död – sköts med flera skott vid restaurang

17.16: Polisen meddelar att den man som suttit anhållen misstänkt för trippelmordet i Skivarp släpps på fri fot. Mannen är dock fortfarande misstänkt för mord.

LÄS MER: Misstänkt för trippelmord släppt på fri fot

16.59: Pressbyrån på Hyllie Stationstorg rånas av en ensam gärningsman med kniv. Rånaren får med sig kontanter och springer från platsen. Ingen skadas fysiskt.

03.14: En man och en kvinna blir misshandlade av en gärningsman genom sparkar och slag i en lägenhet på Stora Norregatan i Landskrona. Kvinnan åker ambulans till sjukhus och mannen kontrolleras av ambulanspersonal på plats men behöver inte följa med till akuten. Gärningsmannen lämnar platsen innan patrull anländer.

02.23: Polis kallas till ett uteställe vid Norra Parkgatan i Malmö med anledning av att en ordningsvakt gripit en man för misshandel av en en anställd. Mannen, som är född 1972, är nu misstänkt för misshandel.

01.12: Polis åker till en adress i Åhus med anledning av tre personer som skall ha blivit rånade på sina mobiltelefoner och sökt hjälp på aktuell adress. Två okända gärningsmän skall ha tilltvingat sig telefonerna genom att visa kniv samt uttala hot. Inga personskador rapporteras.

00.19: Polis och räddningstjänst larmas till en brand i till en pizzeria på Övägen i Limhamn Polisen har tagit upp en anmälan om mordbrand då branden kan misstänkas vara anlagd. En brottsplatsundersökning har genomförts.
00.09: Tre personbilar är inblandade i en olycka på väg 108 utanför Trelleborg. En man och en kvinna i 25-årsåldern omkommer i olyckan.

LÄS MER: Man och kvinna omkom i svår olycka

LÖRDAG:

19.58: 
Polis och räddningstjänst larmas till Örkened med anledning av brand i en ladugård. En obebodd villa intill börjar glöda, men branden kan släckas.

17.51: Larm kommer om brand på en balkong till en lägenhet i Bunkeflo. Polis, räddningstjänst och ambulans beordras till platsen. Ingen skadas allvarligt i samband med branden.

09:10: Polisen meddelar att en man sitter anhållen för mord på de tre personer som hittats döda i en villa i Skivarp på fredagen. 

04.35: Polis åker till Östra Järnvägsgatan i Lönsboda med anledning av inbrott i en matvarubutik. Larmet går till butiken och en bil skall ha setts lämna platsen. Inbrott konstateras och bland annat snus och cigaretter uppges ha stulits.

Publicerad 13 February 2017 07:59

Lokaltidningen Vellinges nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag